New Bizniz

Fotografie

Wat ons betreft is stock fotografie een echte no-go. Veel bedrijven realiseren zich nog niet in hoeverre professionele fotografie kan bijdragen aan de marketinguitingen.

Veel bedrijven realiseren zich nog niet in hoeverre professionele fotografie kan bijdragen aan de marketinguitingen. Spreek je doelgroep en potentiële werknemers écht aan door authenticiteit uit te stralen.

Maar hoe doe je dat? Door gebruik te maken van eigen foto’s natuurlijk! Doordachte fotografie brengt je bedrijf tot leven en zorgt ervoor dat je klanten een connectie met jouw bedrijf krijgen. Straal hierbij persoonlijkheid uit!
Dit maakt je bedrijf geloofwaardig en wekt vertrouwen. Dit kan juist de doorslag geven tot het maken van een conversie.

 

 

fotografie
New Bizniz

Videografie

blobBLAUW
blobFOTOGRAFIE

 

 

Technisch gezien is videografie de elektronische vastlegging van bewegende beelden op elektronische media, zoals digitale camera’s, videobanden en streaming media. Hieronder vallen ook specifieke manieren van videobewerking en postproductie. Vanuit de leek gezien, is het een bepaalde stijl videoprojecten, vaak kleinschalig van aard. Cinematografie omvat op een hoogwaardige manier geproduceerde muziekvideo’s, korte films, bioscoopfilms en commercials. Bij videografie gaat het doorgaans om geïmproviseerde opnamen, is er minder artistieke regie nodig dan bij een reguliere filmproductie en worden de opnamen digitaal gemaakt in plaats van op film.

Met behulp van video marketing maak en distribueer je op een strategische wijze video content, met als doel het promoten van een product, merk of dienst. Niet iedere consument wil veel moeite doen of heeft er de tijd voor om geïnformeerd te worden over een product. Met een korte video is dit verleden tijd! Met video bereik je veel interactie voor je merk en dat is het belangrijkste aspect voor veel marketeers. Video’s zorgen ook voor een betere vindbaarheid van je merk via de zoekmachines. Het inzetten van video’s is niet alleen goed voor de cijfers. Met een video geef je jouw bedrijf een gezicht en kun je nog meer sfeer en emotie oproepen, passend bij je bedrijf en de foto’s.