New Bizniz

Influencer Marketing

Influencer marketing is een vorm van marketing waarbij je influencers inzet om jouw doelgroep te bereiken en te activeren. Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord. Maar wat is influencer marketing nu precies en wat zijn de voordelen voor marketeers. 

 

Wat is het belang van Influencer marketing?

Influencer marketing kan je zien als de mond-tot-mondreclame van de 21e eeuw. En welk bedrijf kan nou niet wat extra mond-tot-mondreclame gebruiken? Met influencer marketing bereik je je doelgroep dus op een efficiënte en effectieve manier tegen een betaalbare prijs. Maar is influencer marketing wat voor jou? De waarheid is dat influencer marketing altijd wat voor jou kan zijn. Door met een influencer samenwerken krijg jij als bedrijf veel meer tractie en de gewenste publiciteit zo kan jij als bedrijf door groeien naar je doel. Dus influencer marketing is een essentiële marketingstrategie voor een bedrijf dat gevonden wil worden. Benieuwd wat Influencer marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij laten je dit graag zien aan de hand van praktijkvoorbeelden. 

Samen gaan wij bepalen wat het doel van jouw merk en zo Formuleren wij een haalbaar doel en een passende strategie na dit allemaal op papier hebben gezet gaan we kijken naar de influencers zelf. Op basis van onze kennis en ervaring stellen wij influencers voor, maar uiteraard ben jij degene die bepaalt wie uiteindelijk jouw merk gaat promoten.

Na deze stappen na gelopen zijn gaan kan de campagne kan online! Maak je geen zorgen over het managen alles voor u en zorgen ervoor dat het gehele traject in goede banen wordt geleid, wij houden u ondertussen up-to-date over hoe de campagne loopt. Na de campagne bespreken en rapporteren we samen de resultaten en kijken we naar verdere mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wil jij dat ook? Contacteer ons nu.

Influencer marketing