Klant case referenties van New Bizniz

Graag wilden wij zo snel mogelijk een webshop omdat we al een tijdje vintage audio verkopen in Budel en we regelmatig werden gebeld met de vraag of we een webshop hebben. Na een uitgebreid intake gesprek waarin we onze wensen en eisen hebben besproken, is New Bizniz hiermee aan de slag gegaan. Inmiddels hebben we de webshop in gebruik en die is naar onze volle tevredenheid gemaakt. Wij raden New Bizniz absoluut aan als het gaat om het bouwen van een webshop. Wij zijn ontzettend tevreden.
Bij New Bizniz is de vraag neergelegd te ondersteunen in Business Development door middel van het scannen van de markt en inplannen nieuwe business mogelijkheden (B2B). Onze consultant Farah is zeer kundig als het gaat om het verbinden van de juiste bedrijven en partijen. Zaken worden snel en accuraat opgepakt. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de opdracht wordt uitgevoerd en wij hopen nog op een langdurige samenwerking met Farah van New Bizniz.

New Bizniz verzorgd voor Stanley Security Nederland new business afspraken binnen de aangewezen doelegroepen. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van New Bizniz. De opdracht wordt uitgevoerd met veel energie, betrokkenheid en professionaliteit. De communicatie is prettig en afspraken worden nagekomen. De kwaliteit van de geleverde ‘new-bizniz’ afspraken kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit waar de nodige verkopen uit zijn gekomen. We hopen op een nog langdurige samenwerking.
Farah was als Sales Consultant aangesteld voor de ontwikkeling en uitbreiding van ons klantenbestand. Zij heeft ons geholpen door onze dienst Snapshot bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Dat traject is succesvol gebleken. Wij zijn dankbaar voor de inzet van New Bizniz bij OCTOBOX Nederland B.V. Wij bevelen New Bizniz absoluut van harte aan. Wij zullen Farah in toekomst zeker nog eens raadplegen voor de uitwerking en realisatie van onze toekomstplannen.