Online Marketing Strategie

Om online succesvol te worden heb je vast vragen zoals, wat ik moet doen om mijn bedrijf online succesvol te laten zijn? Waar en op welke manier kan ik mijn potentiële klanten dan bereiken? Welke online kanalen moet ik daarvoor inzetten?

Online succes begint bij het formuleren van een sterke online marketing strategie. Een gelikte online Marketing strategie begint bij het formuleren van heldere en duidelijke doelstellingen inclusief het in kaart brengen van je doelgroep. Uiteraard spelen er meer factoren mee voor de online strategie. We leggen je dat graag uit. Druk op de groene knop en stuur een bericht voor een kennismaking.

Werkwijze

De intakes, de interne en externe analyses die wij uitvoeren vormen de basis voor het formuleren van het online Marketingplan. We leggen je het plan voor. Na accordering van het online Marketingplan gaan we snel over tot actie. De uitkomsten en opbrengsten van de online strategie worden verzameld met Google Analytics. We halen hieruit rapportages, die we hebben ingevuld aan de hand van jouw bedrijfsdoelstellingen en we meten hiermee de activiteiten op je website, andere campagnes, Social media en zoekmachines.