Over New Bizniz

Wij werken aan online succes

New Bizniz is een jong en fris online marketing & sales bureau met klanten in diverse branches. Wij helpen bedrijven meer en beter online gevonden willen worden door de ideale klant. We helpen door de inzet van de nieuwste marketing technieken voor meer bezoekers en interactie op de website bij onze klanten. 

Onze diensten bestaan voornamelijk uit websites en webshop bouwen, Online Marketing, SEO, SEA, Social Media Marketing, Fotografie, Videografie. Daarnaast maken uiterst authentieke contenten.

Inmiddels bestaan we bijna 5 jaar en daar zijn we ontzettend trots op. We vertellen je graag daar meer over later dit jaar.

Webdesign Eindhoven

Onze missie

Wij willen zowel nationaal als internationaal zoveel mogelijk bedrijven helpen snel en gemakkelijk online te gaan en goed vindbaar te worden. Vindbaarheid vergroten van bedrijven is onze passie.

Onze visie

Online zijn als bedrijf is noodzakelijk. Wij willen met onze aanpak laten zien dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn om online nieuwe klanten aan te trekken of om binnen korte tijd een goed werkende website te hebben draaien.  

Onze waardes

Wij zijn er zowel voor de kleine ondernemer als de mkb-er. Wij maken geen verschil in aanpak. Iedere klant is voor ons goud waard.

Strategie ontwikkeling

Strategie ontwikkeling is het hart van onze organisatie

Onze toegevoegde waarde ligt in de ontwikkeling van een slimme doordachte strategie ontwikkeling. Wij zorgen zo dat onze klanten korte termijn en lange termijn doelstellingen behalen. Wij monitoren Ads en traffic op je website om iedere keer stap voor stap de online toekomst van jouw bedrijf succesvol vorm te geven. 

digital strategy
80 %
Web design
60 %
Social Media Marketing
50 %
image-layers-4-01
image-layers-4-02
image-layers-4-04
image-layers-4-03
image-layers-4-07
image-layers-4-05

Team New Bizniz

Klanten reviews