New Bizniz

SEO en Ads

Search Engine Optimalisatie en Ads worden ingezet om hoger te ranken in Google en Binge bijvoorbeeld. Daar bovenop kunnen we online advertenties in Google toevoegen ook wel Ads genoemd. Iedereen heeft wel eens gegoogeld,  de eerste vijf zoekresultaten bestaan meestal uit betaalde advertenties van bedrijven. De kunst in dit vak is om de SEO en de Ads op elkaar af te stemmen, dusdanig om een hogere klik frequentie te realiseren binnen jouw doelgroep. Dat regelen wij.

Waarom is SEO belangrijk?

Google fungeert als een van de grootste informatiebronnen wereldwijd. Iedere dag worden er in Nederland alleen al circa 50 miljoen zoekopdrachten ingevoerd in Google. Daarnaast zijn er nog meer redenen om dit middel in te zetten:

Ruim 80% van de zoekmachine gebruikers klikt op de organische resultaten, waarvan 40% klikt op de website. Met een sluitende strategie en een plan van aanpak gaan we voor jou een hoge positie in de zoekmachine bemachtigen. Daarnaast zijn er tegenwoordig makkelijk in te zetten technieken, die de meeste ondernemers over het hoofd zien. Wij helpen je er graag bij.

Wist je dat?

  • 90% van online zoekers bekijkt alleen de eerste pagina van de resultaten
  • 75% van online zoekers kijkt alleen naar de top 5 resultaten
  • 40% van al het organisch verkeer bekijkt eerst het eerste resultaat
search