Jij droomt het en wij maken het waar!

Online is heel veel mogelijk. Alles begint met een goed idee en een goed ontwerp. Wij New Bizzers denken graag buiten de gebaande paden om. Voor iedere uitdaging is een oplossing. Uitdagingen zijn er om aan te gaan. Op korte termijn nemen we stappen waar we gaan voor een bepaald eindresultaat, de lange termijn en het uiteindelijke effect. Dat is onze drijfveer en daar worden wij iedere keer opnieuw ontzettend blij van.  

bol 1 af

Transparant met resultaat

Webdesign en ontwikkeling

Voordat we beginnen aan jouw website maken een design. We kruipen we in de details over jouw bedrijf, jouw aanbod en jouw ideale klant. Op basis van die uitkomsten maken we een design en pas na jouw akkoord gaan we bouwen. Wij maken zowel WordPress websites als volledig custom made in HTML.

Online Digital Solutions

Met alleen een website online ben je er nog niet. Wij focussen als eerste als tijd op SEO. Door het optimaliseren van de web teksten, foto's, backlink etc. zal Google beter begrijpen wat jouw website wil bereiken. Advertising is de stap na SEO. Je advertentie budget kun je maar één keer uitgeven. So spend them wisely. Wij werken met KPI's en duidelijk vooraf afgesproken doelstellingen.

Social Media Marketing

Social Media zet je in om vertrouwen te winnen bij je doelgroep. Het is een medium waar jouw klant ook zeker weten te vinden is. Wij maken unieke content, zoals reels, fotografie inclusief grafisch design om zo goed mogelijk voor de dag te komen op Social Media platformen. Een eerste indruk kun je meestal maar één keer maken.