fbpx

Webdesign

Alles is mogelijk, als je maar weet waar je naar toe wil. Ons doel is dat jouw idee online tot leven komt. Wij zorgen voor een kloppend webdesign wat mee kan groeien met jouw bedrijf.

Ja! Ik wil een design vooraf

Webdesign

Voordat we beginnen aan de website, maken we eerst een design in Adobe of Figma.

We kruipen we in de details over jouw bedrijf, het aanbod en de klantbeleving. Op basis van die uitkomsten maken we een design. Na akkoord gaan we aan de slag. Je krijgt van ons een linkje zodat je mee kan kijken tijdens de bouw. Meer informatie daarover via onderstaande link.

De route naar een nieuw design

Stap 1 we beginnen met onderzoek en analyse naar jouw doelgroep, de concurrenten en jouw positie in de markt. Hier verzamelen we gegevens om de route uit te stippelen naar jouw nieuwe website. 

Stap 2 is aan de hand van de uitkomsten van bovenstaand onderzoek werken we een customer journey uit. Dat is de route die jouw klant bewandeld voordat er tot aankoop wordt overgegaan. Deze weg wordt geintegreerd in het design van jouw nieuw website. Zo zorgen we voor een stevige basis waar jouw bedrijf op verder borduurt. 

Stap 3 is het daadwerkelijk bouwen van jouw nieuwe website op een tijdelijk domein. Hiervan ontvang je een linkje van ons om op afstand de ontwikkelingen rondom het development stuk te kunnen volgen wanneer jou dat uitkomt.  

Wij zijn er klaar voor om een nieuw design verder met je te bespreken. Daarvoor moet je dan wel even contact met ons opnemen.

Portfolio

Bekijk ons portfolio
en krijg een indruk van ons werk. 

 

Deze ondernemers gingen je voor