Werkwijze

Onze werkwijze om jou te helpen groeien kun je hieronder volgen. Wij houden van helderheid en openheid. De weg die wij bewandelen bestaat uit een aantal stappen om te komen de de oplossing die het beste past bij jouw bedrijf, om jouw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. 

De organisatie

Het kerncomponent bij het bepalen van een strategie en doelstellingen is je bedrijf. Wie ben je?

Bedrijfsdoelstellingen

Wat wil je bereiken? Wat zijn je doelstellingen wat betreft groei van je bedrijf? Hoeveel wil je omzetten binnen welke periode?

Analyse huidige situatie

Derde stap is de analyse van de huidige situatie, een nul-meting. Wat staat er nu? Wat is er niet? Wat hebben we nodig om de doelen te behalen?

Op maat Strategie

De strategie ontwikkeling gebeurt op basis van de eerste drie stappen. We gaan voor je aan het werk en ontwikkelen de strategie. Na een wederzijdse goedkeuring gaan aan de slag. 

image-layers-3-01
image-layers-3-02
image-layers-3-03
image-layers-3-04
image-layers-3-05
image-layers-3-06

De uitvoering

Wij maken je website en verzorgen de content zoals tekst en foto's. Indien gewenst maken we professionele content voor je social media kanalen. We zorgen dat je goed vindbaar bent in de zoekmachines en we regelen we ook de Ads in voor je. 

Resultaat

Logischerwijs komt na de uitvoering het resultaat. Het resultaat is meetbaar en zal u ontzettend blij maken. Want daar leven wij van.

Monitoring en verbetering

Voor de monitoring van de resultaten gebruiken we Google Analytics en meetmogelijkheden in de Socials. De bepaalde doelstellingen worden opgenomen in de cijfers die we halen uit de systemen.