Hoger in Google

Met SEO, ook wel Search Engine Optimalisatie genoemd, zorgt je ervoor dat jouw website beter vindbaar is in de zoekmachine. Hiervoor moet jouw website aan een aantal punten voldoen. De techniek en het CMS van de website moeten in orde zijn en op de juiste manier zijn ingesteld, de inhoud moet SEO bestendig zijn en jouw website moet online autoritair zijn.

Search Engine Optimalisatie is een onderdeel van zoekmachine marketing waardoor je hoger in Google kunt ranken als je het goed inzet. Want je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als deze onvindbaar is in de zoekmachines heb je er niets aan.

 

Waarom is SEO belangrijk?

Google fungeert als een van de grootste informatiebronnen wereldwijd. Iedere dag worden er in Nederland alleen al circa 50 miljoen zoekopdrachten ingevoerd in Google. Daarnaast zijn er nog meer redenen om dit middel in te zetten:

  •  
  • 90% van online zoekers bekijkt alleen de eerste pagina van de resultaten
  • 75% van online zoekers kijkt alleen naar de top 5 resultaten
  • 40% van al het organisch verkeer bekijkt eerst het eerste resultaat 

 Ruim 80% van de zoekmachine gebruikers klikt op de organische resultaten, waarvan 40% klikt op de website. Met een sluitende strategie en een plan van aanpak gaan we voor jou een hoge positie in de zoekmachine bemachtigen. Daarnaast zijn er tegenwoordig  makkelijk in te zetten technieken, die de meeste ondernemers over het hoofd zien. Dat is vaak al de eerste winst. Benieuwd? Neem dan contact op.