fbpx
Ja! Ik wil een geprek over online marketing

E-mail marketing

SEO

SEA

Social Media Marketing

Online marketing

Online Marketing omvat alle online activiteiten die er voor zorgen dat je online via het juiste kanaal, de juiste doelgroep aanspreekt. Én als je ze aanspreekt, wil je ze ook graag aanzetten tot actie. Wij helpen je hier graag mee. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit voor je te realiseren.

Wij begrijpen dat niet ieder bedrijf hetzelfde is. Daarom kijken we ook altijd naar de situatie en zetten mogelijk dan ook meerdere technieken in om jouw doel te behalen. 

SEO Hoger komen in Google

Eindelijk heb je de website online en nu denk je gas op lolly. Maar besef wel je dat je ook vindbaar wil zijn voor jouw toekomstige klanten? Google plaatst je niet zomaar op pagina één. Daar moet het een en ander voor gebeuren. Én dan, komt daar seo om de hoek kijken. SEO zorgt ervoor dat Google begrijpt wie je bent en wat je aanbod is. Je wordt gericht vindbaar door mensen die echt op zoek zijn naar jou.

Door dit in basis goed in te richten zweef je niet ergens op het world wide web, maar ben je gericht vindbaar op zoektermen die jouw dienst of product het beste omschrijven.

Voordat we starten maken we een swot analyse om je kansen te bekijken ten op zichten van concurrentie en de positie van jouw bedrijf in de markt. 

SEAGoogle Adverteren

SEA is een onderdeel van de advertentie marketing in de zoekmachines zoals Google en Bing. Adverteren zorgt dat je snel en effectief jouw producten kan presenteren aan een gerichte geselecteerde doelgroep waarvoor jij relevant voor bent. Adverteren kan verschillende doelen hebben. Doelen kunnen remarketing - terug begeleiden van de lead naar jouw website. Of misschien wil je alleen gezien worden in een bepaalde regio met een wervelende tekst advertentie campagne. Wij kunnen dat allemaal voor je regelen! Oh ja meten is weten. Wij gebruiken diverse tools om te meten of we effectief bezig zijn. 

Social Media Marketing

Wij zijn meer dan goed uitgerust om al je sociale content en advertentiebehoeften te te verwerken. De vraag hierbij is alleen, wat wil je er mee bereiken? Wil je meer volgers, meer aandacht voor je product of dienst of juist website bezoekers of meer aankopen in je webshop. De antwoorden op al deze vragen vormen de basis van de strategie.

Wij werken altijd met een swot analyse om te kijken waar je kansen liggen om daarop in te spelen. Hiermee bepalen we de strategie op basis van (sterktes & zwaktes - kansen  & bedreigingen) Vraag hem nu gratis aan. 

E-mail marketing

E-mail marketing een  bekend laagdrempelig communicatie kanaal wat niet onderschat mag worden qua effect. Want alls je e-mailmarketing goed inricht, beschik je over veel relevante informatie over de ontvanger. De E-mails kun je daardoor goed personaliseren en geautomatiseerd verzenden. De trigger hiervoor is het klikgedrag van de klant op jouw website, landingspage, social media of web formulieren.

E-mail marketing is dé tool om  perfect in te spelen op de customer journey van jouw (potentiële) klant.

Deze ondernemers gingen je voor